Beste ouders en/of verzorgers van deze school,

Via deze weg wil ik me aan u voorstellen.

Ik ben intern begeleider op basisschool PCBS De Rank in Rozenburg; werkzaam op school op de maandag, woensdag en vrijdag.

Samen met mijn collega’s werk ik aan een goede zorgstructuur binnen onze school.
Mijn werk is onder andere het organiseren en coördineren van de zorg voor onze leerlingen.

Het is afwisselend werk gericht op de ontwikkeling van de school, mijn collega’s en vooral van de kinderen.
Het ondersteunen en coachen van mijn collega’s is een belangrijk aspect.
Een positieve benadering, probleemoplossend denken, afstemming, opbrengstgericht werken en uitgaan van kwaliteiten van mensen en kinderen zijn uitgangspunten die ik in mijn werk probeer toe te passen.

Mijn loopbaan is gestart als groepsleerkracht. Ik heb verschillende jaren in diverse groepen van de basisschool les gegeven. Ik heb de opleiding remedial teaching/intern begeleider gevolgd.

Sinds 2009 ben ik als intern begeleider gestart en sinds 2013 ben ik volledig intern begeleider van deze school.

Van groot belang vind ik dat de zorgen om uw kind als eerste met de groepsleerkracht(en)worden besproken. Mocht u er met de groepsleerkracht niet uitkomen, dan kan de groepsleerkracht een afspraak met mij voor u maken.

Mocht u zelf een afspraak willen maken met de intern begeleider voor uw kind, dan kan dat via 0181-214972 of via Pauline@derank.vcodekring.nl.

Met vriendelijke groet,

Pauline Haagsma

Intern Begeleider

Werkdagen: maandag, woensdag en vrijdag