De ouderraad

Wie en wat is de ouderraad ??

De ouderraad bestaat uit een groep enthousiaste ouders die verschillende aktiviteiten organiseren in en om de school.  U kunt dan denken aan sinterklaas, kerst, Pasen, voorleesontbijt, slotfeest maar ook de schoolreis. Daarnaast organiseren wij ook de bingo/disco, creamiddagen, tweedehands boekenmarkt. En verzorgen wij drinken en wat lekkers bij sportieve prestaties van de leerlingen.

Aan het begin van elk schooljaar worden er verschillende commissies gevormd. Voor elke aktiviteit is er een commissie bestaande uit leden van de ouderraad en leerkrachten. Zo helpen we elkaar om er elke keer weer iets leuks van te maken.

De ouderraad vergadert ongeveer 6x per jaar. Heeft u interesse of wilt u graag meer betrokken zijn bij wat er op school wordt georganiseerd? U bent altijd van harte welkom om eens een kijkje te nemen op onze vergadering.