Buitenschoolse Opvang (BSO)

Buitenschoolse opvang De Rank, daar word je blij van!!!!

Basisschool De Rank werkt met betrekking tot buitenschoolse opvang samen met Kinderopvang Humanitas. Kinderopvang Humanitas is een landelijke vooruitstrevende stabiele organisatie die continue investeert in een optimaal kwalitatief en pedagogisch verantwoord aanbod.

Voor de kinderen van basisschool De Rank levert Kinderopvang Humanitas de volgende diensten:

• Voorschoolse opvang met ontbijt van 7.00 uur tot aanvang school in samenwerking met BSO Chill aan de overkant van basisschool De Rank
  • Naschoolse opvang van eindtijd school tot 18.30 uur in basisschool De Rank
  • Opvang tijdens de schoolvrije dagen/vakanties van 07.00 uur tot 18.30 uur

Hiernaast biedt Kinderopvang Humanitas ook de Peuterspeelzaal voor de kinderen tussen 2.5 en 4 jaar.

Buitenschoolse Opvang De Rank, een 8+BSO

Buitenschoolse opvang De Rank biedt buitenschoolse opvang aan kinderen in de leeftijd van ongeveer acht jaar en ouder. Deze BSO werkt nauw samen met BSO Chill in de naastgelegen basisschool. Als kinderen de leeftijd van ongeveer 8 jaar hebben bereikt stromen ze door naar BSO De Rank.

BSO De Rank organiseert voor kinderen voor en na schooltijd en in de vakanties talloze leuke activiteiten toegespitst op de oudere kinderen. Wij stimuleren hen op alle ontwikkelingsgebieden, motorisch, emotioneel, creatief en intellectueel, waarbij vanzelfsprekend de basis is dat de kinderen gewoon een leuke tijd hebben na school. De activiteiten worden door en met de kinderen gekozen.

Zo is er bijvoorbeeld een techniek / atelierhoek vol creatief materiaal, een schmink en verkleedhoek, een computerhoek, een hang hoek, etc. De kinderen kunnen kiezen uit verschillende activiteiten zoals: sporten, koken en bakken, dansen, timmeren en zagen, creatieve activiteiten en techniek, kunst en drama, maar ook lezen en samen gezelschapspelletjes spelen..

Bij BSO De Rank gaan we iedere dag naar buiten, weer of geen weer. Activiteiten op het plein, op stap naar de speeltuin, een bezoek afleggen naar de bibliotheek, boodschappen doen bij de Plus, struinen op de Landtong, etc. of gewoon met elkaar een potje voetballen op het plein. Met elkaar maken wij er een gezellige boel van en zijn er altijd vrienden om mee te chillen. Onze zorg is een fijne en gezellige tijd voor de kinderen bij de BSO. Tijdens de vakanties worden er diverse uitstapjes met de kinderen ondernomen.

Er wordt nauw samengewerkt met basisschool De Rank; er worden thema’s uitgewisseld en voor de kinderen is er een vanzelfsprekende doorgaande ontwikkellijn aanwezig zowel op school als op de BSO.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor de buitenschoolse opvang op BSO De Rank, kijkt u dan op onze website: www.kinderopvanghumanitas.nl/bsorank of neemt u gerust contact op met ons regiokantoor telnr: 010-4074700

Om samen met uw kind een kijkje te komen nemen op onze BSO bent u van harte welkom. U kunt hiervoor een afspraak maken met locatiemanager Anita Ivak, tel: 06-47138376.