Volg ons op Facebook!

Welkom op de website van PCBS de Rank!

Fijn dat u onze school heeft weten te vinden.

Op de Rank vinden we het heel belangrijk dat kinderen zich bij ons op school in een fijn klimaat optimaal kunnen ontwikkelen. Daarvoor gebruiken we moderne methodes en is het team steeds met elkaar bezig het onderwijs te verbeteren.

Het afgelopen schooljaar hebben we de Kanjertraining ingevoerd in de hele school. De Dat betekent dat we werken vanuit vertrouwen in een veilige, rustige sfeer en met respect voor elkaar.

Op deze website vindt u algemene informatie over de school en de groepen.

In de tweewekelijkse nieuwsbrief houden we ouders van onze school op de hoogte van de actuele activiteiten. Deze nieuwsbrieven kunt u altijd teruglezen in ons archief op deze site. Specifieke informatie vanuit de groepen delen de leerkrachten via “de groepsmail” met de ouders.

U kunt ons ook volgen op Facebook

Bent u op zoek naar een basisschool voor uw zoon of dochter? U bent van harte uitgenodigd voor kennismakingsgesprek met mijn collega Pauline Haagsma.

Met vriendelijke groet,

Petra Beukelman